keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Nam nam, nyt sitä on taas tarjolla...

Nyt sitä on sitten taas tarjolla. Siis ihanaa itse pantua olutta, joko nyt saisi kierron siihen malliin että ei kaupassa tarvitsisi käydä. Nyt on nautittavissa pasin III, eli nimeltänsä ruby red, St.Peterssin valikoimasta. Ja nannaa on, sopivasti humalaa ja nätti väri ja vaahto. Nams. Mikä mystisintä laitoin yhteen pulloon testiksi 2 tavallista sokeri palaa. Mitään muuta eroa ei ollut kuin ihan törkeän nätti vaahto, kermavaahto mikä oli pilven pehmeää ja pysyi kauan. Kunnes muki piti jälleen täyttää.


Tunnelmointia kodassa, lasissa Ruby red

Onneksi Ruby rediä ei enempää tullut mukaan mökille otettua kuin kaksi pulloa, olisivat varmaan kaikki menneet.On se vaan hyvää!





Seuraavana pulloonkin jo pääsi Muntonsin Bock, joka on hivenen Spalter humalalla maustettu. Se on kaksi viikkoa ollut pullossa joten alkaa laadunvalvontatyö näillä näppäimillä. Mielenkiinnolla odotellaan mitä sieltä pullosta tupsahtaa. Odotukset ovat korkeat koska edelliset satsit ovat onnistuneet aivan loistavasti.






Nyt pöntössä pöhisee Muntonsin myös Santas Winter Warmer, pikku Hallertau humala keitoksella ja extra dark maltaalla. Sitä sitten kypsytellään rauhassa jouluun asti, jos maltetaan. Toivottavasti tulos on tummaa helposti juotavaa laagerimaista olutta. Hyvillä lämmitys ominaisuuksilla (5,7vol)...


Muutamia maistiaisia kun olen kavereille jakanut, niin palaute on ollut todella hyvää. Porukka tykkää kuin hirvi suurista sarvista ja muutamat ovat uhanneet jo alkaa tilaamaankin oluita, vaikka välimatkaa on 200km. Voi ristus, tämähän alkaa kohta olemaan bisnestä, millä sen hinnankin määrittelisi, ja homma on todellakin lähdössä lapasesta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti